За англиска верзија кликнете на знаменцето лево

istorijatOrganizacijaPredstavnikPesniza makedonija

Како дел од својата промотивна турнеа изминатиот викенд Елена Ристеска престојуваше во Истанбул Турција. Беше гостинка на Турската националната телевизија TRT ...

Повеќе ...   

На покана од МТВ девојките од групата “Treble” кои се преставнички на Холандија на Евровизија 2006, беа во посета и на нашата земја ...

Повеќе ...   
Дознај повеќе околу овогодинашната евровизија што ќе се случува во Атина - Грција
Дознај Повеќе
за ИСТОРИЈАТ од предходните години кликни на линковите доле
од 56 до 59 година од 60 до 63 година од 64 до 68 година
од 69 до 71 година од 72 до 74 година од 75 до 78 година
од 78 до 82 година од 82 до 86 година од 87 до 89 година
од 90 до 91 година од 92 до 94 година од 95 до 99 година
од 2000 до 2003 година 2004 година 2005 година